Bespaar- en/of Energiecoach worden bij het EnergieHuis Slim Wonen?

02-08-2021 15:59

Bespaar- en/of Energiecoach worden bij het EnergieHuis Slim Wonen? 

Lijkt het je leuk om andere bewoners te helpen met voorlichting over het besparen van energie en geld? Heb je bijvoorbeeld thuis al verduurzaamd en wil je je ervaringen delen? Kleine energiebesparende maatregelen en kleine aanpassingen in je gedrag kunnen al voor een grote besparing op je energierekening zorgen. Wil je je hier verder in verdiepen en andere huurders en huiseigenaren hiermee op weg helpen? Word dan ook onderdeel van het regionale team deskundige vrijwilligers bij het EnergieHuis Slim Wonen.

Het EnergieHuis Slim Wonen biedt de instapcursus Bespaarcoach en de verdiepingscursus Energiecoach gratis aan. Meld je voor 16 augustus aan via www.energiehuisslimwonen.nl/energiecoach-worden of stuur een mail met je telefoonnummer naar info@energiehuisslimwonen.nl.

Nieuw in de regio: EnergieHuis Slim Wonen

EnergieHuis Slim Wonen is een nieuw Serviceloket voor en door bewoners. Het doel is om bewoners en huiseigenaren te helpen met slim energie besparen en gratis voorlichting. Het EnergieHuis Slim Wonen is een nieuwe samenwerking van 8 gemeenten: Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Nuenen en Someren.

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode