Wie wat bewaart ......

09-09-2015 18:00

Onder het motto 'Wie wat bewaart heeft wat, maar brengt het uiteindelijk toch naar de container' is op woensdag 9 sept. jl. weer de jaarlijkse containeractie georganiseerd. Het gezamenlijke initiatief van o.a. Leefbaarheidsgroep Coevering West en de Gemeente Geldrop-Mierlo is ook dit jaar weer een succes geworden.

Ongelooflijk wat de mensen verzamelen maar ook weer weggooien! Het meeste is weliswaar oud en versleten, maar ook nog best bruikbare goederen zijn aangeboden. Helaas is het voor de vrijwilligers, die moeten toezien dat er geen ongeoorloofd materiaal in de container wordt gegooid, het niet te doen om eventueel nog bruikbare spullen apart te houden.

Ook op het Herdersveld stond van 11:00 uur tot 18:00 uur een container en werden de mensen in de gelegenheid gesteld om de bij elkaar vergaarde spullen aan te bieden. Gedurende de dag zijn 2 volle containers afval verzameld en afgevoerd.

Dankzij  de vrijwilligers die bij het inzamelen alles in goede banen hebben geleid (geen vrijwilligers, geen container), Leefbaarheidsgroep Coevering West voor de organisatie, alle sponsoren en ‘last but not least’ ook dankzij de weergoden die voor een lekker zonnetje hebben gezorgd is de containeractie 2015 weer een zeer geslaagde activiteit te noemen.

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode