De oprichtingsvergadering

16-07-2014 14:54

Op 26 juni j.l. heeft onder belangstelling van een groot aantal huurders de oprichtingsvergadering van de Huurdersvereniging Herdersveld plaatsgevonden in De Dreef. Nadat Marjo van Leent heeft uitgelegd wat een huurdersvereniging inhoudt en wat erbij komt kijken om een dergelijke vereniging op te richten en vooral wat de verschillen zijn met het reeds bestaande bewonersoverleg wordt na stemming besloten om het oprichtingsproces ingang te zetten. Tevens is een bestuur gekozen uit de aanwezige huurders. Op de pagina 'Contact Ons' staan alle bestuursleden met hun aandachtsgebied vermeld.

Om snel correspondentie t.a.v. huurderszaken bij het juiste bestuurslid terecht te laten komen is er ook voor gekozen om voor de huurdersvereniging een eigen emailadres in te stellen. Dit adres is: huurdersherdersveld@gmail.com en is reeds geactiveerd.

Voor een verkorte versie van de notulen alsmede de opgestelde actiepunten wordt verwezen naar de subpagina Overleg of click op de navolgende link: Verkorte versie actiepunten overleg huurdersvereniging.docx

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode